Видео наблюдение"Джи Ес Ем Секюрити" ЕООД е лидер в проектирането, изграждането и поддръжката на всички видове системи за видеонаблюдение. За нас видеонаблюдението е наука и подхождаме много отговорно и сериозно. Всички външни фактори, които могат да се отразят на качеството на образа трябва да се вземат предвид. Избират се камери и устройства с технически параметри, които да отговарят на заобикалящата ги среда. Дългогодишният опит на нашите служители ни позволява да работим с всички марки и модели предлагани на българския пазар.

Видеонаблюдението е важна част от сигурността и управлението на всеки един обект. Чрез него вие имате 24 часов контрол върху дейностите и събитията в обхвата на системата. Можете да го наблюдавате от всяка точка на света, като ви е необходим единствено интернет. Това може да стане през всеки един лаптоп, настолен компютър или мобилно устройство след въвеждането на име и парола.

Нашият опит показва, че след монтирането на такива системи значително намаляват злоупотребите от страна на служители и външни лица. Работоспособността на служителите се вдига с до 30%, което води до по високи резултати в работата.

"Джи Ес Ем Секюрити" ЕООД предлага и монтира най-новите и модерни системи за видеонаблюдение. Камерите са HD с резолюция от 1МР до 6МР и позволяват дори разчитането на регистрационни номера през нощта при минимална осветеност. Записващите устройства също са от 720p до 1080p и позволяват монтирането на до 3 хард диска. Могат да бъдат настроени да правят дублиран запис на специален "облак" (cloud). Така дори записващото устройство да се повреди или изчезне, вие ще имате нужните записи. Ние можем да изчислим времето на запис точно според вашите изисквания и нужди.

Огледа и офертата са напълно безплатни!

Свържене се с нас на тел. 02/417 9000