Видео охрана"Джи Ес Ем Секюрити" ЕООД разполага с Оперативен видео център, в който денонощно се наблюдават дистанционно обекти на нашите клиенти. Ако искате превантивна защита тази услуга е точно за Вас. При този вид защита нарушителите се засичат още преди да нарушат периметъра на охранявания обект.

Видео охраната или така нареченото дистанционно видеонаблюдение е нова услуга, която се предлага на българския пазар.Преимуществата са, че получавате обучени специалисти, който наблюдават Вашият обект в определено от Вас време. Това до голяма степен обезсмисля физическата охрана на обекта. Така вие, не само съкращавате сериозно разходите си за жива охрана, но и получавате много по-качествена услуга.

Ние сме развили тази услуга и можем да предложим гъвкава схема на охрана, която да включва :
Външни периметрови датчици, които се включват от наши служители в Оперативния Дежурен Център при напускане на последния човек в охранявания обект. Охраната се сваля при идването на първия оторизиран човек. През останалото време, всяко движение на обекта се възприема като потенциална заплаха за сигурността. След оценка на риска се предприемат възможно най-адекватните действия. Ние можем да алармираме органите на МВР, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Бърза помощ и др. Можем да Ви кажем точно кой и в колко часа е влязъл в обекта и го е напуснал, като при необходимост се вади разпечатка и видео файл.

Нашите системи дават възможност оперативните служители по сигурността да включват сирената или осветлението на обекта, а ако преценят, да реагират без звуков сигнал с въоръжени мобилни екипи. Така обикновено нарушителите не разбират, че са наблюдавани и към тях са предприети адекватни мерки за задържането им.

Управление на автоматизирани врати, портали и системи за осветление. Изготвя се списък с оторизирани лица и служители, които да имат достъп. Достъпа се дава дистанционно от наши служители по сигурността в рамките на секунди, което няма да ви забави по никакъв начин.

Поради съображения за сигурност не разкриваме напълно организацията на услугата.

Огледа и офертата са напълно безплатни!

Свържене се с нас на тел. 02/417 9000